Unutrašnja vrata

Hörmann Vam nudi vrata za sva područja zgrade u čeliku, čeliku/drvetu i aluminijumu napravljena na jednom mestu. Ovaj program je autentičan posredstvom visokog kvaliteta, boja i mnogostruke varijante opremanja kao i posredstvom atraktivnog odnosa cene i kvaliteta.

Robusna unutrašnja vrata
Unutrašnja vrata ZK se zbog svojih mnogih prednosti već mnogo godina ugrađuju u kancelarijama i administraciji. Ona su robusna, stabilnog oblika i otporna. OIT unutrašnja vrata su razvijena za težak svakodnevni rad u industriji, trgovini i zanatstvu, javnim organima, školama i kasarnama. U zavisnosti od područja upotrebe i zahteva u ponudi imamo različite ispune.

Kancelarijska vrata sa kompletnim ostakljenjem
Elegantna i filigranska, mada i dalje stabilna aluminijumska unutrašnja vrata AZ 40 i ES 50 preporučujemo za visoko kvalitetnu unutrašnju gradnju, na primer u kancelarijama i administraciji. Izgled vrata se može harmonično uskladiti sa unutrašnjom arhitekturom. Ostakljenje velike površine obezbeđuje svetlu i prijatnu atmosferu. Ova aluminijumska vrata ispunjavaju velika očekivanja, koja ste postavili u vezi opremanje i kvalitet zahtevnih unutrašnjih vrata.

Bezbedna vrata stana
Sa Hörmann-ovim vratima sa zaštitom od požara i sigurnosnim vratima WAT ste napravili pravi izbor za npr. ulazna vrata kod kuća sa više porodica. Robusna čelična vrata raspolažu sa standardnom sigurnosnom opremom kao i sa opremom za zaštitu od požara i time pružaju stanarima siguran osećaj. Pomoću varijanti boja i opreme se dodatno osigurava da vrata ispunjavaju svakom pojedinačnom zahtevu.

Spoljna vrata sa termo prekidom
Smanjiti troškove za energiju je u današnje vreme važnije nego ikada. Iz tog razloga preporučujemo spoljna vrata MZ Thermo. Ova višenamenska vrata sa elementima sa termo prekidom, krilima vrata, ramom i donjim dihtungom sa svih strana omogućavaju do 30 % bolju toplotnu izolaciju u odnosu na uobičajena višenamenska vrata. Kao posebno bezbedna vrata imate ovu konstrukciju vrata na raspolaganju u modelu WK2 kao KSI Thermo. Za svetlija i reprezentativnija ulazna područja preporučujemo vrata sa ramom TC 80 sa kompletnim ostakljenjem.

Srodni proizvodi

This entry was posted in Vrata and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Tagovi