Motori za kapije

Motori za pokretne kapijeAutomatsko otvaranje i zatvaranje za krilne i klizne kapije.

Tek sa daljinski upravljanim motorima Vaša kapija postaje komforna. Na način, na koji to i očekujete. Naravno to ne treba da bude bilo koji motor, nego kvalitetan proizvod u koji se možete pouzdati svaki dan. Za Vašu novu kapiju ili za naknadno opremanje već postojeće krilne ili klizne kapije.

Hörmann Vam nudi precizno međusobno usklađen sistem, koji se sastoji od garažnih vrata, motora garažnih vrata i motora za kapiju. Ova vrata otvarate sa samo jednim daljinskim upravljačem i ulazite direktno u garažu iz tekućeg saobraćaja.

Hörmann motori za kapije su u svakoj fazi otvaranja i zatvaranja pouzdani i sigurni. Tako se vrata odmah zaustavljaju kod iznenadnih prepreka. Dodatnu sigurnost pružaju foto-ćelije, koje bez dodira prepoznaju osobe ili predmete.
One mogu jednostavno i elegantno da se ugrade u nove sigurnosne stubove (videti strane 34-35), kao i da se postave na ulazu u dvorište kako bi obezbedili područje kretanja Vaše krilne ili klizne kapije.

Tihi rad
Hörmann motori za kapije omogućuju prijatno tih i siguran rad vrata. Vrata se otvaraju bez trzaja i prilikom zatvaranja se meko zaustavljaju. To čuva vrata, motor- i živce komšiluka.

Trajna funkcija
Kako bi se održali mehanički zahtevi, Hörmann motori za kapije su zagarantovano robusni i visokog kvaliteta. Dugovečan materijal koji je otporan na atmosferske uticaje obezbeđuje da se motor ne mora mnogo održavati i brine se za trajnu funkciju. Za naročito hladne regione možete dobiti RotaMatic sa integrisanim grejanjem.

Srodni proizvodi

This entry was posted in Motori and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Tagovi