Aluminijumska kućna vrata

Vaša nova kućna vrata moraju biti posebna. Ona moraju odgovarati stilu Vašeg doma, biti reprezentativna i s time dokazati Vaš dobar ukus. No, da li Vaša kućna vrata moraju odgovarati i visokim standardima sigurnosti i da li sa svojim visokim koeficijentom toplotne izolacije moraju pomoći u uštedi energije? Onda su kućna vrata od Hörmann-a perfektan izbor.

Visoko kvalitetni i apsolutno stabilni materijal od aluminijuma ne rđa i ne mora se nikada farbati. Čak i nakon više godina Hörmann kućna vrata izgledaju kao nova.

Izaberite po svojoj želji iz 3 različita modela za individualan izgled i toplotnu izolaciju: bilo osnvoni model TopComfort po povoljnoj ceni, ili elegantni model TopPrestige koji prekriva krilo ili model TopPrestigePlus koji ima dodatnu toplotnu izolaciju i dizajn. Bez obzira za koji model se odlučite: uvek ćete dobiti vrhunski kvalitet „Proizveden u Nemačkoj“.

Srodni proizvodi

This entry was posted in Kućna vrata and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Tagovi