Segmentna garažna vrata

Elegantna automatska segmentna garažna vrata se otvaraju vertikalno naviše. Na taj način dobijate više mesta u i ispred garaže – i plus imate kompletan prolaz slobodan. Segmentna vrata odgovaraju uvek – bez obzira da li je Vaš otvor za garažu pravougaoni ili ukošen, sa segmentnim ili polukružnim svodom. I upravo zbog toga su veoma prikladna za naknadnu modernizaciju.

Širi prolaz za vozila: Kod starih kipujućih vrata ulazak i izlazak je često pitanje milimetara.
Proširenje širine prolaza, do 14 cm, pomoću segmentnih vrata čini parkiranje modernijim i širim vozilima i džipovima znatno prijatnijim.
Trajno elastične i na atmosferske uticaje otporne dihtung gume sa svih strana sprečavaju kod Hörmann segmentnih garažnih vrata prodor vetra i kiše.
Vrata sa izolacijom imaju između segmenata dodatne dihtunge. Donji dihtung sa debelom gumom izravnava i manje neravnine.

Već prilikom prvog ulaženja u garažu noću i pri lošem vremenu, bez potrebe da izađete iz vozila da bi otvorili vrata, osetićete  da je odluka za više komfora i sigurnosti bila ispravna. Doživite ovu i mnoge druge prednosti, kao što je automatsko zaključavanje vrata, koje ćete dobiti samo kod Hörmann-a. Hörmann-ova automatska segmentna vrata su proverena i sertifikovana od strane TÜV-a u skladu sa TTZ-smernicama »Protivprovalna zaštita za garažna vrata«.
Naravno, Vaš Hörmann partner će Vas savetovati potpuno individualno.

Srodni proizvodi

This entry was posted in Garažna vrata and tagged , , , . Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Tagovi