Hörmann

Imamo zadovoljstvo da Vas upoznamo sa delom proizvodnog programa vodećeg evropskog proizvođača svih vrsta vrata – nemačke firme Hörmann. Poziciju lidera, ova porodična kompanija duguje konstantnom višedecenijskom razvoju, stalnim inovacijama, uz najviši kvalitet svih svojih proizvoda, što su kupci širom Evrope i sveta znali da prepoznaju. Danas, Hörmann grupu vodi treća i četvrta generacija potomaka osnivača kompanije Augusta Hörmanna.

Hörmann grupa je medjunarodno orijentisana, sa proizvodima namenjenim tržištima Evrope, Severne Amerike i Azije i proizvodnjom na sva tri kontinenta. Kompanija je 100% u porodičnom vlasništvu i zapošljava 6000 ljudi. Kroz sopstvenu prodajnu mrežu i uz pomoć brojnih ovlašćenih distributera proizvodi su dostupni u 30 zemalja širom sveta.

Hörmann se na našem tržištu pojavio pre dvanaest godina i zahvaljujući uspešnom radu i velikom zalaganju, na referenc listi bi mogao da nam pozavidi svako ko je u ovoj delatnosti.

Pregled Proizvoda:

HÖRMANN daje desetogodišnju garanciju za nabavku delova za vrata. Rok isporuke je orijentaciono 4 do 8 nedelja, osim ako se radi o robi na lageru. Proizvodni program obuhvata nekoliko stotina različitih proizvoda u raznim dimenzijama identičnog kvaliteta: toplopocinkovan čelični lim debljine 0,6 – 0,8mm premazan temeljnom bojom u koju je umešan polyester, čime im je omogućena zaštita od vremenskih nepogoda i lakših udara. Vrata mogu da budu i od drugih materijala: aluminijum i UPVC (brza vrata), drvo itd. Ispuna vrata garantuje kvalitet i dug vek izolacije: poliuretanska pena 100% bez freona, drvo, iverica, kartonsko saće, mineralna vuna. Izvesno je da HÖRMANN proizvodi u ceni imaju konkurenciju, ali u jedinstvenom i neponovljivom kvalitetu, kao i sa estetskog aspekta – ne.

Najkvalitetniji – HÖRMANN proizvod uz stručnu ugradnju i redovno održavanje, omogućiće kupcu dugotrajno uživanje u pravom izboru.

  • Tagovi